La Unió Musical de Llíria commemora el centenari del primer premi rebut al Certamen de Bandes de València

La Unió Musical de Llíria ha comunicat que la Festa de la Societat d’enguany, que es celebrarà el pròxim dia 3 de setembre, estarà dedicada a commemorar el Centenari del Primer Premi de la Unió en el Certamen de Bandes de València (1911-2011).

El Camp de TúriaJosé García

Per tal motiu, el pròxim dissabte 3 de setembre de 2011 se celebrarà al Teatre de la Unió una Gala Literària-Musical. L’entrada  a la Gala Literària-Musical i al concert de la Banda Simfònica que se celebrarà al Teatre serà gratuïta.

L’acte de commemoració tindrà el següent desenvolupament: a les 22:00 hores hi haurà una cercavila, en què participarà la Banda Juvenil de la Unió, el Cor Social, la Banda Simfònica, autoritats, invitats i Junta Directiva de la Unió.

La cercavila eixirà a les 22:00 hores de l’estació del tren i, en arribar a l’església del Remei, el Cor Social interpretarà unes peces en honor a la nostra patrona, la Mare de Déu del Remei, en agraïment per estos cent anys d’èxit. En finalitzar l’acte es dispararà un pomell de focs artificials i la comitiva continuarà fins arribar a la seu de la Unió Musical on es dispararà un castell de focs artificials per la Pirotècnia Caballer.

A partir de les 23:00 hores, es celebrarà la Gala Literària-Musical, que será un acte d’homenatge en el centenari del certamen als socis músics fundadors a través dels familiars actuals més pròxims. Actuarà de mantenidor el destacat unioner i reconegut llirià en els temes de comunicació i relacions públiques, Jaime Coronel Calero.

Al concert, la Banda Simfònica Unió Musical estarà dirigida pel seu director titular, Enrique Artiga Francés. En este concert, la Banda interpretarà en estrena absoluta la Simfonia número 1 ‘Kaprekar?, del compositor valencià Francisco José Martínez Gallego. Esta peça és l’obra de lliure elecció que la Banda Simfònica Unió Musical portarà al Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila d’Altea” que se celebrarà el 4 de desembre de 2011.  

En acabar el concert, se celebrarà al Bar-Cafeteria de la Societat un Vi d’Honor amenitzat per una orquestra de ball. El tiquet per a tots els que  vulguen assistir a este acte té un preu popular de 10 euros i es podrà adquirir en la secretaria de la Unió Musical del 22 al 26 d’agost, de 9:00 a 14:00 hores; i els dies 25 i 26 d’agost, de 19:00 a 20:00 hores.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà