Protecció Civil de Llíria ha realitzat més de 750 hores de servici en els últims quatre mesos

La Direcció de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Llíria ha presentat un informe que acredita que els membres d’este col•lectiu han realitzat en els últims quatre mesos un total de 764 hores de servici.

José García

A l’informe s’acredita que, en les últimes setmanes, s’ha participat activament en labors de prevenció i seguretat en les festes de la Puríssima, del Remei i de les urbanitzacions Montecollado, Mont-Ravana, Camp de Llíria, Jardín de Lauro, Montcatí, Safareig i La Buitrera. En total s’han dedicat més de 250 hores a esdeveniments festius.

Els efectius de Protecció Civil també han intervingut en els treballs d’extinció de diversos conats d’incendi amb el remolc contraincendis municipal de 400 litres i la resta de material tècnic i humà que disposa l’Agrupació. En concret, hi ha actuat a la partida del Cabeço Roig, les zones d’El Prat i el Poliesportiu Municipal El Canó, i les urbanitzacions La Buitrera, San Gerardo i Alt de la Botigueta. A més, ha col·laborat en l’extinció de dos incendis forestals en el municipi de Vilamarxant.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha elogiat i agraït “la labor dels voluntaris de Protecció Civil, que vetlen perquè els nostres veïns puguen disfrutar d’unes festes més segures”. A més, ha afegit el primer edil edetà, “cal ressaltar el gran nombre d’hores de servici que dediquen en tasques de prevenció i intervenció, com l’extinció d’incendis”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà