La ‘Coalició Compromís’ critica que encara no s’haja renovat el conveni amb l’associació del pintor Manaut

Des de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria es denuncia què l’Ajuntament d’este municipi “ha deixat en suspens la renovació del conveni de col·laboració amb l’associació del pintor Manaut”. La xifra económica de les ajudes seria de 5.000 euros.

José García

Segons assegura el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García, “estem a punt de finalitzar l’exercici pressupostari i la resposta de l’equip de govern, respecte a la renovació del conveni de col·laboració amb l’associació del pintor Manaut ha sigut paralitzar-la”. Garcia recorda que, al mes d’abril, l’alcalde edetà, Manuel izquierdo, “es va comprometre vespres d’eleccions a renovar el conveni per a este any”.

“La nostra formació política va proposar, ja en 2010, al ple de pressupostos, l’oportunitat de mantindre una col·laboració estable amb la família del pintor llirià, per mostrar la seua obra en els museus de la localitat, col·lecció que junt a la de l’escultor Silvestre Edeta i altres il”lustres artistes llirians, completarien una oferta cultural i artística per als turistes que visiten Llíria”, explica Garcia.

Per al portaveu d’este partit opositor, “el PP ha preferint malbaratar milers i milers d’euros en actes protocol·laris que no feien cap falta, abans de promocionar a un dels seus pintors i persones il·lustres, el qual compta amb una obra que la pròpia Generalitat ha reconegut com a col·lecció museogràfica, fet que demostra l’alta qualitat del pintor i la importància que la mateixa té per a la cultura i el patrimoni dels valencians”.

Per a García, “este fet demostra la poca visió cultural i de posar en valor els actius que poden repercutir en l’atracció turística del municipi, deixant morir  activitats que poden beneficiar a la ciutat de Llíria o abunden en la seua història, patrimoni i turisme, com ara la col·lecció de José Manaut Viglietti”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà