El PSOE ataca la gestió del govern local en educació i sanitat i l’acusa de crear un dèficit de més de 2 milions d’euros

El portaveu del grup socialista en l’Ajuntament de Llíria, Alfred Rodilla, ha assegurat que el nou Pla Econòmic Financer de Reequilibri elaborat per l’equip de govern del PP, “reflecteix la mala gestió econòmica del consistori edetà, el qual ha generat un dèficit de més de dos milions d’euros”.

José García

El líder dels socialistes llirians ha afirmat que el Pla Econòmic Financer de Reequilibri 2010/2014 de l’Ajuntament de Llíria “està elaborat tenint en compte el dèficit generat pel consistori, que arriba a els 2.343.000 euros”. Per al regidor socialista “és una autèntica vergonya que siguem els ciutadans i ciutadanes de Llíria els quals hàgem de pagar la dolenta gestió econòmica de l’equip de govern del PP, ja què ells no han sabut ni han estat preparats per a gestionar els pressupostos municipals, duent a la nostra ciutat a una situació econòmica insostenible”.

Rodilla ha assegurat que “esta va a ser la legislatura de les retalladles, ja què les entitats i associacions esportives, culturals i socials van a veure minvats els seus pressupostos i subvencions, com ja els ha passat amb les bandes de la Banda Primitiva i la Unión Musical que enguany percebran quasi 26.000 euros menys, per no parlar de la supressió de llocs de treball que el PP pretén eliminar, fomentant així l’atur en la ciutat de Llíria ”.

El responsable socialista ha acusat al primer edil edetà, Manuel Izquierdo, “d’improvisar”: “Ara el PP local vol estalviar a tota costa. En què s’ha treballat en estos últims anys per a no trobar-nos en esta situació? Manuel Izquierdo no ha estat previngut i ens ha espentat a tots a la ruïna municipal”.

Rodilla ha culpat als actuals dirigents locals de fer una gestio molt dolenta i, per això, “Llíria va a tardar molt de temps a tindre nous centres educatius, així com l’utòpic Hospital Comarcal que mai s’acaba d’inaugurar”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà