María Faubel i Salvador López, guardonats amb el ‘Premi Autonòmic d’Enseyaments Professionals de la Música’

Els dos jóvens formats en el Conservatori de Llíria,  han sigut guardonats amb dos dels tres Premis Autonòmics d’Ensenyances Professionals de la Música que concedix cada any la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.

Pau Tineo

Estes distincions pretenen valorar i reconéixer l’esforç i la dedicació dels alumnes d’ensenyances musicals de tota la Comunitat Valenciana al llarg dels seus estudis professionals.

María Faubel, en l’especialitat de percussió, i Salvador López, en tuba, que actualment estudien en el Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, van ser avaluats per un jurat compost per professors de conservatoris de tota la Comunitat. Els dos músics van rebre les millors qualificacions en les tres proves que van realitzar.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha felicitat els dos jóvens per este reconeixement i els ha animat “a continuar treballant en esta línia”. Igualment, el primer edil hi ha assenyalat que “estem molt orgullosos d’estos estudiants, perquè el seu guardó és un exemple de l’excel·lent nivell de preparació que oferix el Conservatori de Llíria, i cal felicitar també els professors que amb la seua labor diària contribuïxen a estos magnífics resultats”.

 

 

 

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà