La Unió Musical de Llíria arrasa al ‘Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea’

Unió Musical de Llíria al Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d'Altea

La Banda Simfònica no es va conformar sols amb el Primer Premi del certamen, sinó que va obtindre la Menció d’Honor amb la màxima puntuació, el Corbatí d’Or, el Premi Especial al millor solista i el Trofeu de la Societat Filharmònica Alteanense.

Pau Tineo

Després de set anys sense participar en certàmens, i en un dia que va estar carregat d’història i emocions, la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria, sota la direcció d’Enrique Artiga Francés (antic músic de Llíria), obtingué el passat diumenge 4 de desembre múltiples premis en el 40 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea.

El jurat internacional presidit pel músic suís Felix Hauswirth i els valencians José Luis Garcia del Bosque y Juan Enrique Canet Todolí, atorgaren a la Unió Musical de Llíria una puntuació de 544 punts (sobre un màxim de 600 punts).

La Banda Simfònica de la Unió obtingué en una nit tots els premis possibles: Primer Premi de la màxima secció, Menció d’Honor per haver obtés la màxima puntuació, el Premi Especial del jurat al millor solista de les bandes concursants, el Corbatí d’Or a tota una trajectòria musical per haver obtés en tres ocasions el primer premi en este certamen (anys 2001, 2004 i 2011) i el Trofeu de la Societat Filharmònica Alteanense. Per últim el Premi al millor solista recaigué en Andrea Arrué Fabra, flauta solista de la Banda Simfònica i professora del nostre Centre Integrat.

L’alcalde de Llíria Manuel Izquierdo ha traslladat avui la més “entranyable” felicitació de l’Ajuntament de Llíria a la Unió Musical pel primer premi assolit ahir en el 40 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea, al que també va sumar altres quatre guardons més. El primer edil ha felicitat a tota la societat “per este nou èxit”, i especialment, “per la seva exce·lent interpretació sobre l’escenari”, al mestre Enrique Artiga i músics de la banda, entre els quals ha destacat a la jove Andrea Arrué Fabra, que va rebre el premi del jurat al millor solista.

Igualment, Manuel Izquierdo ha manifestat que per a la nostra ciutat “és una gran satisfacció i un orgull este nou èxit de la Unión Musical de Llíria, que afegix un merescut premi a la seua brillant trajectòria artística”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà