Es deneguen tres propostes de l’oposició, incloent una en què es reclama l’apertura de l’Hospital Comarcal de Llíria

Les tres propostes efectuades des de l’agrupació socialista de Benissanó al plenari del 13 de decembre varen ser rebutjades per l’equip de govern municipal, del PP. Destacà la negativa de la corporació manrasana a aprovar la sol·licitud que reclamava a les autoritats sanitaries autonòmiques l’apertura de l’extensió hospitalaria de l’Arnau de Vilanova a Llíria.

José García

Esta proposta referida a l’hospital que s’ubica al cap i casal de la nostra comarca s’ha presentat a altres localitats del Camp de Túria i, fins ara, sempre havia sigut aprobada, tant a municipis governats pel PP (Llíria, la Pobla de Vallbona, Benaguasil) com allà on ho fa el PSOE (l’Eliana, Marines).

El cas de Benissanó és el primer en què es varen voler efectuar unes modificacions respecte a la proposta presentada per l’agrupació socialista manrasana, a un text estandaritzat que s’ha presentat sempre de la mateixa manera a tota la comarca.

La proposta original va ser rebutjada del l’equip de govern encapçalat per Isabel Castellano, i el text presentat després per la corporació que governa a Benissanó només va obtindre el suport del propi PP, amb l’oposició del PSOE.

També varen presentat els socialistes d’este municipi altres dos propostes que varen ser tombades pel dirigents locals. A la primera es presentava la possibilitat què el Castell de Benissanó poguera ser seu de convencions i/o celebracions, opció que podía fer que l’Ajuntament poguera obtindre una font de finançament addicional. Els dirigents locals es negaren, alegant incompativilitats tècniques i jurídiques, ja què el Castell de Benissanó “és un Be d’Interés Cultural”.

De la mateixa manera, des del PSOE es va presentar una moció que volia emprar-se per reconèixer la feina feta pel restaurador local Rafael Vidal, gerent del Restaurate Levante, en favor del reconeixement de la paella valenciana com un plat amb Denominació Oficial, ja què empra  l’arròs de València. Tampoc esta proposta va ser acceptada pel PP, que va substituir-la per una altra propia, redactada en termes semblants i amb un objectiu idèntic. Fetes les mínimes modificacions, PP i PSOE varen donar-li suport.

Des del PSOE també es va reclamar la retirada de l’ordre recentment aprobada pels dirigents locals, que suposarà que per cada garrafa de 8 litres que s’extraga del Pou de Benissanó, es tinga que pagar 0,80 euros. També a este punt es va rebre un ‘no’ per part de la corporació municipal.

3 Comments
  1. per a variar un poquet, el psoe presenta esmenes y el pp diu no perque no. despres canvien una coma de la esmena la aproven i la fan d’ells, bonica manera d’apuntar-se les medalles quan no saben ja que fer ni per on tirar.
    el consultori metge, es plenaben la boca en que si la negociacio, etc… de moment res de res i pasaran mas de mil años muchos mas…, la cabalgada de reis, en l’esglesia si que estaven pero obrir el castell i donar les claus del poble i 4 caramels per als xiquets com han fet altres anys, res de res, la proxima “la setmana del castell” vaig a fer una proposta, que no es faça per que no hi han diners, ara be, ahi si que tiraran el resto, segur que si, per tant nova medalla, aço no te nom. sincerament no crec que benissano millore molt mentres no obriguen les portes de l’ajuntament i del seu cervell a noves idees.

  2. aleshores que pasaria en una empresa si per esmorzar fas mes d’un hora llargueta i aquestos treballadors es paguen amb diners publics?????. te aniries al carrer veritat?

  3. Ací a Benissanó ja estem acostumats a esta actitud per part del PP. Per a ells primer és el partit i després està el poble, o dit d’una altra manera, primer està la carrera política de Serafín Castellano que el benestar dels veïns de Benissanó.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà