Llíria es bolca amb els xiquets més necessitats

Regal Solidari de Llíria el Camp de Túria

Un gran nombre de veïns de Llíria han col·laborat en una nova edició de la campanya del ‘Joguet Solidari’ que promouen les regidories de Joventut i Benestar Social amb la participació del voluntariat del Centre Fundar.

 

Pau Tineo

Al llarg de tota esta setmana, s’han arreplegat en l’Espai-Casa de la Joventut les aportacions dels ciutadans per a esta iniciativa que pretén que cap xiquet es quede sense joguet en estes festes nadalenques. L’Ajuntament lliurarà la pròxima setmana estos joguets en desús però en bon estat, als fills de les famílies amb menys recursos de la població.

Pel punt de recollida, han passat este matí la regidora de Joventut, Susi Subiela, i les de l’àrea de Benestar Social, Amparo Viñuales i Asunción Esteve, per a fer lliurament de les seues donacions.

La regidora Susi Subiela ha manifestat, “amb gran satisfacció, que enguany s’han aportat més joguets que mai” i ha mostrat el seu agraïment a la “solidaritat dels veïns de Llíria que amb el seu gest han contribuït a regalar il·lusions a molts xiquets del municipi”.

Així mateix, Subiela ha agraït “la col·laboració del voluntariat de Fundar en esta iniciativa, ja que, al costat del departament de Joventut,estan fent un gran treball en la posada a punt i embalatge dels joguets que repartirem”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà