La Unió Musical de Llíra celebra els éxits obtinguts al ‘Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea’

Representants de la Unió Músical en l'Esglesia del Remei de Llíria el Camp de Túria

Multitudinaria assistència de socis, músics i simpatitzants de la Unió Músical als actes organitzats el passat dissabte 7 de gener per celebrar els premis guardons obtinguts en el 40 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea.

Pau Tineo

El punt d’inici de la celebració va ser una cercavila de la Banda Juvenil Unió Musical, junta directiva, músics i simpatitzants, a la qual també s’adheriren la clavaria de les festes del Remei d’enguany. Seguidament la comitiva es dirigí a l’església del Remei per fer l’oferiment dels premis a la Mare de Déu del Remei, patrona de la Unió Musical, on la comitiva fou rebuda pels membres de la junta de la confraria de la Mare de Déu del Remei.

En acabar l’acte religios, va ser el torn per a que Javier Camañes, prior de la confraria,  i José Vicente Pedrola,  president de la Unió, dirigiren unes emotives paraules. Acte seguit, es dirigiren a la seu social de la Unió Musical on tingué lloc un sopar de germanor al qual assistiren 350 persones entre músics, socis i simpatitzants. En este sopar la Unió féu un reconeixement especial al treball, la dedicació i l’entusiasme del director, Enrique Artiga, i de tots els músics, que durant cinc mesos han treballat de valent en un gran ambient de fraternitat i de camaraderia.

Cal recordar que els premis obtinguts al Certamen d’Altea foren: Primer Premi de la Secció Simfònica; Menció d’Honor per haver obtingut la màxima puntuació; el Corbati d’Or a tota una trajectòria musical per haver obtingut en tres ocasions el Primer Premi en este certamen (anys 2001, 2004 i 2011); Premi Especial del jurat a la millor solista de les bandes concursants d’entre les dues seccions. El premi fou atorgat a Andrea Arrué Fabra, flauta solista de la Banda Simfònica; Trofeu de la Societat Filharmònica Alteanense.

Estos premis aconseguits en Altea representen una aportació més a la història de premis que ha aconseguit esta centenària Banda Simfònica fins convertir-se actualment en la Banda valenciana més premiada.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà