El PSOE reclama al PP local que “reclame al Consell les infraestructures educatives que varen prometre als veïns de Llíria”

Des del PSPSV-PSOE de Llíria es reclama als dirigents populars edetans que “reclamen al Consell les infraestructures educatives que varen proetre al nostre poble i que eviten fer engoci amb sòl public”.

José García

El líder dels socialistes llirians, Alfred Rodilla, reclama al PP de Llíria que “exigisca a la Generalitat Valenciana que que acaben les infraestructures educatives que van prometre i que no han portat a terme” i afig que allò que cal evitar es “evitar el negoci amb sòl públic que preten impulsar el conseller d’Educació, José Ciscar”.

Es refereix Rodilla a les declaracions que ha fet recentment el conseller d’Educació, en què assegurava Ciscar què s’està estudiant la possibilitat de dur a terme un conveni amb els ajuntaments “perquè siguen estos els quals facen la cessió de sòl públic a la Generalitat Valenciana i que esta licite la seua concessió a l’empresari corresponent”.

El líder socialista assegura que “esta proposta ens sembla una aberració i una burla cap als ciutadans i ciutadanes de Llíria, i una submissió més per part de l’Ajuntament cap a la Generalitat Valenciana. Si els populars acaten eixa ordre serà un insult per a la intel·ligència dels veïns d’esta ciutat”.

El secretari general del PSPV de Llíria afigeix que “anem a evitar que es faça negoci amb el sòl de titularitat pública perquè no creiem en eixa manera tan absurda de fer política. A més, anem a exigir-li al conseller Ciscar que es deixe de convenis sense sentit i que finalitze d’una vegada per sempre el Col·legi Sant Vicent, l’I.E.S. Camp de Túria, l’ampliació del Sant Miquel i que elimine per a sempre els barracots que abarroten els col·legis de la nostra ciutat”

Rodilla ha recordat què “el PP exerceix un poder absolut que impedirà que prospere la moció presentada per a evitar este tipus de polítiques amb les quals s’obliden de l’interès municipal posant l’accent en el rèdit electoral i els interessos propis”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà