Compromís reclama denunciar l’ús indegut de l’Escut Municipal

L’Aerolinia de nom ‘Edeta Airlines’, ve operant des del mes de maig de 2011 utilitzant en la seua web l’escut oficial de la Ciutat de Llíria.

Pau Tineo

En el transcurs de tot este temps, no existeix cap petició, conveni, acord municipal o autorització registrada que acredite a esta empresa a fer ús de l’anagrama edetà segons han declarat fonts del govern local. Per tot açò, el Grup de Compromís per Llíria ha sol·licitat a la Comissió de Serveis Municipals que s’investigue un suposat ús indegut de l’anagrama del municipi per part d’una empresa d’Aerolínies virtual que es dirigeix a pilots aeronàutics i ofereix centenars de plans de vol.Edeta Airlines, el Camp de Túria

Davant esta situació, el Grup Ecosocialista ha reclamat a l’equip de govern que per part dels serveis jurídics municipals s’emeta un informe jurídic sobre esta presumpta utilització sense autorització i que, en cas de ser il·legal el seu ús, es requerisca a l’empresa en qüestió al fet que procedisca a la retirada de l’escut del municipi de Llíria de la publicitat mercantil que té en el seu web.

Segons el Decret 116/1994, de 21 de juny, del Govern Valencià, pel qual es regulen els símbols, tractaments i honors de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el seu art. 7, s’estableix que, “l’ús de l’escut és privatiu de l’ens local al que pertany i podrà incorporar-ho als seus segells i comunicacions oficials, mentre que les entitats privades i els particulars no podran fer ús de l’escut sense l’expressa autorització de l’ens local”. Extrem que no està acreditat en el cas de Llíria i l’empresa “Edeta Airlines”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà