Alerten de l’estat del sostre del Pavelló ‘Pla de l’Arc’

 

Estat actual del sostre del Pavelló Pla de l'Arc a Llíria, el Camp de Túria

Tres mesos després que la regidora de Compromís per Llíria, Inma Riera, denunciara l’estat del sostre del Pavelló Pla de l’Arc, tornen a demanar des de la formació política que es repare el sostre del centre esportiu amb caràcter d’urgencia pels riscos que comporta.

Pau Tineo

“El sostre del Pavelló Pla de l’Arc està des de fa molts mesos en males condicions” adverteixen des de Compromís. El mateix, està composat d’unes plaques grans de plàstic dur i rígid amb perill de caure. En paraules d’Inma Riera, “les planxes del sostre estan a punt de caure i poden causar danys als usuaris que es troben en la pista poliesportiva” i continua advertint que, “és un risc molt gran, ja que en este edifici assagen xiquetes i xiquets de diverses disciplines esportives com pot ser el basquet, la gimnàstica rítmica, handbol, entre d’altres que, es troben en un perill per la inactivitat municipal a l’hora de condicionar les plaques del sosté que es troben en mal estat. Un fet totalment evitable”.

Compromís reclama una intervenció urgent per part dels responsables polítics de l’àrea, ja que “el passat mes de gener es torna a preguntar en comissió informativa si s’havia pensat en la possible solució, i la contestació va ser que estes plaques anaven a ser retirades per uns escaladors. Però, un mes després el perill segueix i no es dona cap solució”.

Per a Riera, esta situació demostra “la manca de previsió i manteniment que el PP ha fet en els recintes esportius de la localitat, concretament en els dos pavellons poliesportius, que registren goteres, deteriorament de vestidors i sostres, així com una inversió mínima que fa que cada dia estiguen en més males condicions d’ús”.

 

2 Comments
  1. No puedo entender como el ayuntamiento de Llíria, con un presupuesto cercano a los dieciocho millones de euros, no pueda atender al mantenimiento del edificio deportivo más representativo de LLíria. La LEY 2/2011 ( DOCV nº 6487) dice: Las administraciones públicas de la Comunitat Valenciana velarán por el mantenimiento de instalaciones deportivas. Serán sancionadas por hechos constitutivos de infracción las personas físicas o jurídicas que resulten responsables de los mismos que puedan afectar gravemente a la salud y seguridad de las personas siendo sancionable con multa de 30.001 a 60.000 euros y acumulativamente hasta 600.000 euros, sin perjuicio de la responsabilidad civil o penal que pudiera corresponder.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà