‘Coalició Compromís’ reclama més zones de parking gratuït als accesos de Llíria i a la zona comercial edetana

Des de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria es reclama que s’augmente en nombre de places d’aparcament als accessos del municipi, i aumentar l’ferta gratuita per aparcar els vehicles a la zona de comerços del poble.

José García

Segons el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García, “per millorar la mobilitat dins del casc urbà de la ciutat es necessari que l’Ajuntament habilite en les principals entrades aparcaments gratuïts dissuasius, connectats amb la xarxa d’autobusos públics”. D’eixa manera, asegura Garcia, “tots els veïns d’altres municipis que vinguen a la nostra ciutat, per motius de treball o per dur a terme gestions, podran deixar el seu vehicle privat fora del municipi”.

García recordat que la seua formació política ja va proposar en el Ple de l’Ajuntament la possibilitat d’arribar a acords amb propietaris de solars buits per poder establir aparcaments provisionals dissuasius prop de les principals vies comercials, i que aquella proposta “va ser aprovada per unanimitat”. “Actualment, d’esta proposta s’ha materialitzat en l’eixida cap a la població d’Alcubles, en el carrer de la Venta, en els solars resultants del PAI de la UE-2, amb un resultat òptim per a conductors i veïns d’eixa barriada”, afig este regidor.

Avantatges per els comercis locals
García també reclama a l’Ajuntament de Llíria que “atenga les demandes de l’Associació de Comerciants i Professionals de la localitat, pel que fa a la creació d’una xarxa d’aparcaments gratuïts, “sense haver de recórrer a crear més zones blaves, taronges o vermelles”.

Ampliar el nombre de de places d’aparcament gratuïtes, segons el portaveu de la ‘Coalició Compromís’, suposa pal·liar l’efecte negatiu que te per als consumidors pagar el cost addicional de deixar aparcat el vehicle: “amb places gratuïtes, s’ofereixen millors pespectives de negoci per als comerciantes de Llíria”, manifesta García.

El regidor ecosocialista proposa centrar-se a buscar alternatives d’aparcaments públics perquè els principals eixos comercials de Llíria situats en el Centre del municipi (carrer Duc de Llíria-Mura i Pla de l’Arc-Avinguda Furs) tinguen la possibilitat de comptar amb major nombre de places disponibles, proposant la utilització de solars i zones de PAIs sense desenvolupar properes a aquests eixos comercials, les quals compten amb milers de metres quadrats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà