La xifra sol·licitada pel consistori edetà al govern d’Espanya augmenta de 1,8 a 2,16 milions d’euros

Finalment seran 2,16 milions d’euros la quantitat que l’Ajuntament de Llíria sol·licita al govern d’Espanya, per poder pagar les factures pendents als seus proveïdors. La xifra que havia aportat anteriorment el consistori edetà era de poc més de 1,8 milions d’euros.

José García

Este augment de poc més de 355.000 euros implica, segons es denúncia des de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria “un augment del 20% del préstec per morositat”. Segons explica l’edil d’esta formació, Inma Riguera, “es passa d’una quantitat de 1.823.074,78 euros a 2.169.001,77 euros, el que també suposa que va a experimentar-se una modificació a l’alça pel que fa al pagament dels interessos que van a suportar els comptes públics”.

Segons Riguera, si se li aplica al consistori el percentatge d’interessos que Ajuntament de Llíria deurà abonar-li al govern d’Espanya per la devolució del préstec obtingut, “s’arriba a una xifra de 630.000 euros”, quantitat que es cobrirà “augmentant els impostos o reduint les inversions en serveis per a la ciutadania”, segons esta regidora.

Riera afig que este “és el trist colofó a una mala gestió econòmica realitzada pel PP local els darrers anys, on s’ha gastat més del que ha entrat, bàsicament en despeses innecessaries de publicitat, protocol, propaganda i festes; a més, la situación dels comptes públics s’han vist agreujada per la morositat en el pagament de subvencions que la Generalitat Valenciana li deu al poble de Llíria”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà