L’Ajuntament reclama un embargament de 176.300 euros a una veïna de 76 anys que no pot pagar les quotes del PAI al Pla de Carrases

El Camp de Túria
Des de la ‘Coalició Compromís’ es fan ressó del cas d’una veïna de 76 anys que viu a una casa situada al PAI del Pla de Carrases i que, en no poder pagar les quotes d’urbanització, ha rebut una carta del consistori edetà que li reclama un embargament de bens per valor de 176.300 euros.

José García

Josefa Ferrandis Bondia és una dona de 76 anys que viu al Pla de Carrases, zona edetana afectada per un PAI, i que ja ha rebut una notificació de l’Ajuntament de Llíria, que li reclama 176.300 euros en concepte de quotes d’urbanització i recàrrecs per impagaments previs. En estos moments es va a procedir a embargar-li eixa vivenda, segons consta en el document que ha rebut del consistori edetà.

Des de la ‘Coalició Compromís’ es critica “la política urbanística erràtica i pensada en les grans promotores, amb l’Ajuntament de Llíria ha abandonant als propietaris de sòl i veïns de la localitat i deixant que l’empresa urbanitzadora finalitzara les obres sense tindre en compte les particularitats i viabilitat econòmica de l’actuació, ja que este no és l’únic cas en què volen traure a subhasta parcel·les per impossibilitat de pagament de les quotes”.

A banda, i segons denúncia la propia afectada, a ella encara no li han abonat l’indemnització de la part del terreny que fou expropiat per a fer els vials d’accés al polígono, ni part de les parcel·les que ara formen part del polígon, així com un pou d’aigua i unes piscines que tenia en la seua propietat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà