Demanen millores en la mobilitat de les voreres de últim tram del carrer de la Puríssima

El Camp de Túria
Segons es denuncia des de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, “hi ha trams on no es pot passar amb els carros de menuts pel lamentable estat en què es troben les voreres” i, per això, reclamen que l’Ajuntament edetà s’encarregue de executar les obres per millorar el seu estat.

José García

Segons expliquen fonts de la ‘Coalició Compromís’ edetana, a l’últim tram del carrer de la Puríssima, després de sobrepassar la Plaça del Calvari, les dos voreres que donen accés a la zona dels Olivarets i al Parc infantil del Carrer Quevedo, estan completament deteriorades i no compleixen les condicions mínimes de mobilitat i accessibilitat.

El portaveu d’eixa formació política opositora, Paco Garcia, a esta zona del Parc de Quevedo hi han moltes mares i pares que van amb les seus xiquets amb carros i, donat el deficient estat de conservació de les voreres, tenen que caminar per mig del carrer”.

Amb l’objectiu de corregir esta situación, des de la ‘Coalició Compromís’ s’ha proposat que els serveis tècnics municipals redacten un projecte de restauració i condicionament de les voreres d’este últim tram del carrer de la Puríssima, adaptant-les als requisits de mobilitat i accessibilitat, per executar-les després.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà