‘Coalició Compromís’ anima els veïns de Llíria a efectuar les seues compres nadalenques als comerços edetans

El portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco García, ha animat els veïns del poble a “fer les compres, en la mesura del posible i de cara als pròxims Nadals, en les xicotetes empreses i autònoms del poble, fet que permetrà revitalitzar el comerç local i fer arribar els diners a les persones comunes i no a les multinacionals”.

José García

Segons el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, “malauradament, veiem com cada dia tanquen més comerços i xicotetes empreses, fet que provoca una gran pèrdua de llocs de treball directe i proper. Per tant, les compres de Nadal poden ser una bona oportunitat per recolzar les botigues del barri, les paradetes del mercat, els artesans i professionals o els amics que distribueixen determinats articles”.

“És necessari rescatar el comerç local, posar en valor els seus trets diferencials, com són el tracte personal, la confiança, la diversitat, la qualitat, la proximitat, la seua capacitat de dinamitzar les ciutats, etc.”, ha apuntat Paco Garcia, per a qui “calen també recursos des de l’àmbit públic que ajuden a renovar i revitalitzar este sector”.

“Hem de teixir una xarxa de solidaritat entre les persones comunes, els ciutadans del carrer i els xicotets comerciants i professionals, davant les polítiques ruïnoses d’uns governs que estan més preocupats per rescatar els bancs i sistemes financers, recordar-los que les seues mesures, entre moltes altres conseqüències, estan acabant amb el comerç tradicional dels pobles i ciutats”, ha conclòs el portaveu d’esta formació política opositora a Llíria.

 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.