Coalició Compromís proposa que s’empren les noves tecnologies per millorar l’eficacia de les denúncies de transit

Des de l’agrupació edetana de la formació política Coalició Compromís es proposa que els agents de Policia Local del municipi s’adapten als nous temps emprant els avanços de les noves tecnologíes. En este cas, recomanen que es reclame a l’empresa concesionaria del servei ‘ORA’ es faça càrrec de 5 terminals de PDAs (agendes electròniques) perquè els  els agents puguen tramitar les denuncies de trànsit.

José García

Recorden des d’esta formació política que al plec que va signar l’empresa concesionaria del servei ‘ORA’ hi havia un apartat que incloïa diverses millores, com la compra per a la Policia Local de Llíria de 5 terminals portàtils, amb els corresponents accessoris i els software necessari. Segons afig Coalició Compromís, esta innovació tecnológica “pot ser d’immediata aplicación i sense cost per l’Ajuntament”.

L’aplicació d’estes millores tecnològiques permetria, segons recorden des d’esta formació política opositora, “enviar les denuncies de la Policia via GPRS i fer una tramitació ‘on line’, amb signatura digital; tot açò suposaria un gran avantatge davant els mètodes convencionals i estalviant temps i material, i s’evitaria la possibilitat de sofrir pèrdues d’expedients o retardaments en les tramitacions”.

Segon el portaveu de la Coalició Compromís a Llíria, Paco García, “moltes plantilles de Policia Local d’altres poblacions ja han modernitzat les seues actuacions, i fer-ho a Llíria suposaria avançar cap una administració més àgil, funcional, eficient i transparent”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà