Coalició Compromís denuncia que han aparegut restes de poda i brossa a parcel·les de l’Ajuntament

El Camp de Túria
L’agrupació beterense de Coalició Compromís denuncia la presencia d’acumulacions de restes de brossa i de podes a diverses parcel·les  municipals i reclamen un major control per part de les autoritats locals, per acabar amb esta situación i evitar que es produïsca en altres lloc del municipi.

José García

Des de la Coalició Compromís de Bétera s’ha alertat a l’equip de govern de la presencia de ‘residus verds’ a una de les parcel·les del Polígon Industrial de l’Horta Vella: concretament, la que està situada darrere del Tanatori. La seua portaveu, Cristina Alemany, reclama que esta denuncia deu obtiendre “una resposta rápida i convincent per part de l’equip de govern municipal”.

Alemany s’ha interessat pel tema i ha reclamat a l’Ajuntament que aclare si es diposita a eixa zona la brossa i les restes de neteja que es recullen al poble, si s’ha obert algun tipus d’expedient disciplinari en la Conselleria per este abocament o si està ja neta eixa parcel·la.

La representant d’esta formació opositora afig que membres del partit han visitat la zona encara està plena de restes de poda i de broses, “i també plàstics i altres tipus de fems”. Segons Alemany, “el consistori no pot reclamar als veïns que aboquen les restes als llocs on és addient, quan el propi Ajuntament no ho fa als espais habilitats”.

Segons esta regidora, els fets que s’estan denunciant “no són puntuals”, i els han pogut vore en diversos moments de l’any, quan h’s’han efectuat visites a la zona, “trobant sempre acumulacions massives de restes de podes i males brosses”. La última vegada va ser el passat dimarts, 12 de febrer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà