Programa de consum de fruites i hortalisses en centres escolars de la Comunitat Valenciana

Inma Riera, portaveu de l’executiva edetana de la Coalició Compromís

El passat cap de semana es va constituir l’Assemblea Comarcal de la Coalició Compromís a Llíria. Serà Inma riera, regidora a l’Ajuntament edetà la portaveu de l’executiva local d’esta formació ecosocialista i valencianista.

José García

Inma Riera és la nova portaveu edetana de Coalició Compromís i liderarà un projecte “que treballarà per donar respostes concretes als problemes de la ciutadania i també per cooperar amb l’entramat social en l’articulació d’una Plataforma Cívica que plantege solucions a l’extrema gravetat socioeconòmica i laboral en la qual es troba la capital del Camp de Túria”.

L’executiva local estarà formada per 11 persones: 10 triades per l’assemblea local més 1 persona triada entre les joventuts de l’organització. Vicent Murgui serà el responsable d’organització, Empar Vidagany de finances, Rafa Cotanda portarà comunicació i Paco García s’encarregarà dels temes institucionals. També seran vocals en l’executiva Vallivana Murgui, Vicent Lis, Empar Llàcer, Ana Feltrer i Inma Rodilla.

La nova portaveu de la Coalició Compromís al Llíria ha assenyalat que la vocació “és liderar el canvi polític que necessita Llíria i fer-ho amb la complicitat del teixit ciutadà, que posa cara i ulls a una majoria social a favor d’un canvi progressista, que busca un model de futur per a la ciutat, on la prioritat siguen les persones i la recuperació del teixit productiu que genere confiança i llocs de treball”.

Riera ha assegurat que aposta per “la participació ciutadana i la rebel•lió democrática” com a instruments per situar com a prioritats “el be comú, la defensa de la igualtat i la solidaritat entre les persones”.

 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.