Coalició Compromís asegura que l’equip de govern “vol recepcionar unes obres incompletes” al polígon Pla de Carrases

Des de la Coalicií Compromís de Llíria es denuncia que l’empresa encarregada d’urbanitzar el polígon del Pla de Carrases “preten obligar l’equip de govern a recepcionar unes obres que están incompletes”, ja què el sòl “encara no compta amb les dotacions exteriors de llum i aigua” que hauria d’haver executat l’agent urbanitzador.

José García

Segons explica el portaveu de la Coalició Compromñis a Llíria, Paco Garcia, “en el passat, les pressions de l’urbanitzador varen fer que l’equip del govern del PP, en contra dels informes dels tècnics municipals, permetera fer un acta de recepció parcial provisional; i ara, eixa empresa està pressionant perquè l’Ajuntament faça una recepció total d’eixa zona”.

Les obres del polígon industrial arranquen en un conveni urbanístic de l’any 2006. Set anys després, segons s’assegura  des de la Coalició Compromís’, “este sòl encara no compta amb les dotacions exteriors de llum i aigua que tenia que haver executat l’agent urbanitzador i que, de moment, estan pendents de ser fetes”.

Segons Garcia, com que l’Ajuntament edetà va signar al passat una acta de recepció parcial provisional, “ara el consistori deu aceptar la recepció definitiva, el que suposa assumir els desperfectes i deterioraments que es produisquen al si del polígon industrial, un fet que suposarà més despeses i l’assumpció de noves responsabilitats que pagaran tots els ciutadans de la localitat”.

Afig García que el canvi del conveni urbanístic “es vol fer de manera unilateral, saltant-se els informes que recomanaven l’execució total de les obres abans de recepcionar-les i la inadmissibilitat de reduir l’aval per no haver-se executat allò que estava compromès en el conveni de l’any 2006”, situació que qualifica com “una nova irresponsabilitat del PP al front de l’àrea d’urbanisme, la qual aboca a la ciutat a fer-se càrrec d’una infraestructura de més d’un milió de metros quadrats, que a més està sense finalitzar”.

El representant de la Coalició Compromís defineiz la modificació de conveni com “perversa” perquè “naix d’una actuació negligent per part de l’equip de govern per haver recepcionat parcialment unes obres que mai tenien que haver estat rebudes, ja que el conveni original contemplava l’execució de la totalitat de les mateixes i no sols una part”.

“Fa més de 3 anys que este polígon tenia que estar finalitzat. Per contra, tenim una infraestructura fantasma, on el PP ha arruïnat a veïns i propietaris que han tingut que pagar milions d’euros de retaxacions per obres que no li eren pròpies, com ara l’enllaç de l’autovia CV-35, així com altres retaxacions milionàries que estan pendents de vindre en tema d’aigua i llum”, conclou Garcia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà