Coalició Compromís s’oposa al canvi en les tarifes de la piscina coberta i anuncia que presentará al·legacions

El Camp de Túria
Representants edetans de la formació política Coalició Compromís han anunciat que van a presentar al·legacions contra el que consideren una “pujada injustificada” en les tarifes de la Piscina Coberta de Llíria, que preten dur-se a terme amb una modificació de l’oferta que ofereix als usuaris l’empresa concessionària del servei.

José García

L’empresa que s’encarrega de gestionar el servei de la Piscina Coberta de Llíria preten fer una sèrie de modificacions en la seua oferta, amb el vist-i-plau de l’Ajuntament edetà. Segons denuncia la Coalició Compromís, “eixa modificació del contracte entre empresa concessionària i Ajuntament no es produeix ni per afovorir l’interès públic ni per causes imprevistes a l’adjudicació, sinò per augmentar els ingresos amb una pujada de tarifes. Per tant, no pot ser aprovada eixa modificació dels preus del servei”.

El portaveu edetà de la Coalició Compromís (Paco García) explica, punt per punt, els motius que fan que la seua formació política s’opose a allò que qualifica com “una pujada injustificada en el preu de les tarifes que no respon a cap demanda ciutadana. A més, els nous serveis que es volen oferir no són d’interés general, i en alguns casos ja s’estan oferint, el que significa que es vol fer pagar per una cosa que s’estava oferint fins ara de forma gratuïta”.

La nova oferta pretén oferir diverses ofertes: Programes Personalitzats, Entrenament Personal, Quota Premium i Activitats Acuàtiques Infantils. Segons explica Paco Garcia, els Programes Personalitzats, com l’assistència tàcnica a la sala de fitness o el servei de rehabilitació de lesions, amb fisioteràpia, “sempre s’han prestata la Piscina Municipal, de forma gratuïta, per a tots els abonats”.

Pel que fa al’Entrenament Personal, admet Garcia, “sí estem davant un nou servei, però no es una millora d’interés general. De fet, el Coodinador d’Esports manifesta en el seu informe que esta oferta està dirigida a un sector de la población ‘amb un poder adquisitiu alt’, i no a tots els usuaris”. Es pregunten a esta formació opositora, per tant, “quin motiu pot esgrimir-se per dur endavant eixa modificació”.

Tampoc està d’acord Garcia amb la Quota Premium, “que ja s’està cobrant des de fa dos anys, sense que s’haja sol·licitat en cap momento una modificació del contracte”. Segons el portaveu de la Coalició compromís, “entenem que allò que es preten ara és regularitzar una situación anòmala que s’esta produïnt ja fa prou de temps”.

En semblants termes parlen, des de la Coalició Compromís, respecte a les Activitats Aquàtiques Infantils: “La oferta de cursets de natació per a xiquets sempre ha sigut molt completa i ben adaptada a les necessitats dels usuaris. Proposem que es mantinga l’oferta actual i els preus es mantinguen, i a ha gent que vullga una oferta diferent que se li aplique la pujada del 5% que es preten aplicar a tots”.

Des de la Coalició Compromis s’insisteix en assenyalar que totes estes modificacions del contracte entre conseccionària del servei i Ajuntament “només es poder dur endavant, segons s’explica al contracte, si hi ha una raó d’interès públic o per causes imprevistes a l’adjudicació, no complint-se cap d’estes situacions en la modificació que es preten aprobar ara”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà