Llíria convoca l’VIII edició del concurs ‘Arròs amb bledes’

Arròs amb bledes

 

El proper 18 de novembre es celebrarà l’VIII edició del concurs ‘Arrós amb bledes’ organitzat per l’Ajuntament d’esta localitat del Camp de Túria, a través de la regidoria de Comerç.

I.G.

Este certamen gastronòmic cada any pren més força i enguany està dotat amb 2.500 euros en premis. Així, el guanyador rebrà un premi de 900 euros, el segon obtindrà 500 euros i el tercer s’emportarà 220 euros.

A més, el participants hauran d’elaborar unes postres amb carabassa, producte reconegut amb la marca ‘Aliments Tradicionals de Llíria’, els tres millors dels quals estaran premiats amb 550 euros, 280 euros i 150 euros respectivament.

Les bases del concurs es publicaran a la pàgina web de l’ajuntament de Llíria (www.lliria.es) i els concursants podran inscriure’s fins l’11 de novembre a l’Agència de Desenvolupament Local del consistori edetà.

El regidor de Comerç, Manuel Enguídanos, ha assenyalat que amb aquest certamen “es persegueix promocionar els aliments tradicionals de Llíria al sector hostaler” i ha destacat que “l’èxit d’edicions anteriors ha fet que este concurs s’haja convertit en una cita ineludible per a la restauració valenciana”.

El certamen, dirigit a professionals del sector, comptarà amb l’assessorament tècnic d’un dels cuiners més prestigiosos de la capital edetana, Juan Gorrea, i estarà patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, amb el suport de diverses empreses del sector.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà