Compromís demana destinar la partida municipal per a catàstrofes naturals com ajuda humanitària a Filipines

Desastre causat pel tifó
La Coalició Compromís per Llíria ha proposat utilitzar la partida que la capital edetana té assignada per a este tipus de catàstrofes naturals, dins els pressupostos municipals, per a destinar-la a pal·liar la situació d’extrema urgència que el tifó ‘Haiyan’ a causat a les Filipines. Una catàstrofe que s’ha cobrat la vida de quasi 2500 persones i que ha provocat innumerables desperfectes.

I.G.

Segons la regidora i portaveu econòmica d’aquesta formació política, Inma Riera, “les principals ONGs que operen a Espanya s’estan bolcant amb l’enviament d’ajuda humanitària per atendre als afectats pel tifó i estan posant al servei dels ciutadans i estaments públics diferents alternatives perquè aquests canalitzen a través d’ells la seua solidaritat i les aportacions que puguen realitzar”.

De fet, Riera apunta que l’Ajuntament de Llíria compta amb una partida pressupostària de 6.000 euros per a emergències humanitàries i ha instat al consistori a que s’articulen els mecanismes administratius necessaris per fer arribar aquesta ajuda perquè “la magnitud del succés requereix el seu ús”.

1 Comment
  1. me parece muy bien que se ayude a quien le haga falta pero creo que en estos momentos estamos para que nos ayuden a nosotros ,lo deverian gastar en el pueblo por ejemplo en la calle donde vivo que esta que da pena

Respon

La teua adreça web no serà publicada.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en