Programa de consum de fruites i hortalisses en centres escolars de la Comunitat Valenciana

Compromís acusa al Govern local de perdre subvencions pel valor de 500.000 euros

Poliesportiu El Canó de Llíria
La Coalició Compromís per Llíria ha acusat a l’equip de Govern de la capital edetana de perdre subvencions per un valor pròxim als 500.000 euros. Unes inversions que estaven programades arran de la firma del Pla d’Instal·lacions Esportives (PID) 2007-2012, signat amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, per un muntant de 808.958,46 euros destinats a desenvolupar la II Fase d’Intervenció en el Poliesportiu de ‘El Canó’. Unes obres que, segons aquesta formació política, “l’Ajuntament ha estat incapaç de posar en marxa en 6 anys, la qual cosa ha provocat que el Consell li retire l’ajuda”.

I.G.

Segons ha declarat el portaveu municipal de la Coalició Compromís, Paco Garcia, “en desembre de 2012, el Consell Valencià de l’Esport, a través de la Comissió Mixta de seguiment del Conveni de col·laboració per al PID 2007-2012, vist que l’Ajuntament no havia executat les obres subvencionades, va decidir deixar en suspens la seua execució, la intervenció i les inversions en el poliesportiu de Llíria”.

Un any després, ha continuat García, “la Diputació de València, vist que l’Ajuntament ha estat incapaç de contractar, executar i finalitzar les obres en els terminis que marcava el PID, reclama al Consistori que es renuncie a l’ajuda subvencionada i que es faça una nova petició per a una nova obra d’infraestructura esportiva per un import de 269,652,82 euros. Acord que es va materialitzar a l’últim Ple municipal”.

Amb esta decisió “Llíria passarà de tindre una previsió d’inversió en esports de 808.958,46 euros, a deixar-la en no més de 300 mil euros. Perdent una oportunitat d’or de poder oferir a la ciutadania lliriana una inversió en infraestructures esportives i millora del poliesportiu de ‘El Canó’, ha conclòs Garcia”.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.