Comerciants i hostalers mantenen una reunió per conéixer la Ruta dels Ibers

Mostren als comerciants la Ruta dels Ibers
L’oficina de Turisme Llíria ha mantingut una reunió amb Ienece, l’empresa encarregada del Servei d’Investigació Prehistòrica de la Diputació de València, i comerços de Llíria del sector de la restauració i hostaleria per conèixer La Ruta dels Ibers. Es tracta de donar a conéixer aquesta nova oferta turística posada en marxa per l’ens provincial.

I.G.

A la trobada han assistit el regidor de Turisme, Roberto Enguídanos, el gerent de Ienece, Jordi Llobregat, el tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé, i representants de la La Taula de Llíria, Hotel Puerta de la Serranía, Pensión-Asador Siglo XXI, Centro La Salle, Albergue la Llometa de Llavata, Ara Turístic i Arqueodidáctica.

A la reunió s’ha abordat la importància del projecte per al desenvolupament turístic de Llíria així com la manera en què els comerços locals poden formar part del paquet turístic. En aquest projecte participen els municipis de Moixent, Olocau, Moncada, Villar, Ayora, Caudete, Camporrobles i Llíria.

D’altra banda, el proper 18 de desembre s’inaugurarà l’exposició del concurs fotogràfic FotoIbers al Museu de Prehistòria de València. Aquesta exposició té com a protagonista els jaciments arqueològics de la Ruta dels Ibers.

No hi han comentaris

Respon

La teua adreça web no serà publicada.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en