Compromís per Llíria demana que l’Ajuntament reforce el Pla d’Ocupació local amb el remanent del Pla d’Ocupació conjunt

calavila

Coalició Compromís per Llíria, en persona del seu portaveu, Paco Garcia ha presentat una moció a l’Ajuntament de Llíria perquè s’inicien els tràmits per reclamar les quantitats no utilitzades en l’acord signat amb la Diputació de València i la Generalitat Valenciana sobre el Pla d’Ocupació conjunt, que considera que ha sigut un fracàs en la localitat.

Jesús Pérez

Garcia va explicar que dels 106 contractes que estaven previstos al Pla d’Ocupació conjunt sols se n’havia pogut formalitzar un i que de la quantitat destinada a sufragar eixos acords, vora uns 120 mil euros, sols s’havien utilitzat 1.125 euros. Recolzat en aquestes xifres, va qualificar el Pla com un fiasco a Llíria, perquè dels 119.250 euros pressupostats a 2013 per pal·liar la desocupació, 118.125 estan sense utilitzar i poden ser la solució pels desocupats de la població,  més de 3.000.

El portaveu de la formació ecosocialista va afirmar que l’únic Pla d’Ocupació que va tenir èxit va ser el proposat per Coalició Compromís, que va donar treball a 50 persones a mitja jornada durant tres mesos.

Per finalitzar, Garcia va recalcar que la mesura ajudaria a reforçar les accions que l’ajuntament pot fer davant la greu situació de desocupació que pateix Llíria, sumant esta quantia que no s’ha utilitzat a la partida que hi ha consignada en el pressupost de 2014 per al Pla d’Ocupació propi del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà