S’entreguen els premis del ‘VI Concurs de Betlems’ i ‘XII Concurs d’Aparadors Comercials’

Guanyadors del Concurs de Betlems de Llíria

 

Ca la Vila va ser el lloc escollit per fer entrega dels guardons dels concursos de Betlems i d’aparadors comercials celebrats durant estes festes nadalenques a la població del Camp de Túria. L’acte va comptar també amb la participació del grup Desaxtres, que va oferir als assistents interpretacions típiques d’estes dies.

 

Pau Tineo

 

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, i el regidor de Cultura, Educació i Festes, Salvador Oliver, van entregar els  premis de Betlems de més de 1,5 metres de llarg a  la veïna del municipi Mª Carmen Guerrero Macías. El segon premi va ser per a Carlos Miguel Pascual, mentres que el tercer va ser per a Mª Rosario García Giner.

 

En la categoria de betlems de menys de 1,5 metres de llarg, el primer premi va recaure en la Residència de Majors Jardí de Llíria, el segon en Marta Merino López, i el tercer en Roser i Mireia Forment Riera.

 

De la mateixa manera es van entregar els premis de la XII edició del Concurs d’Aparadors Comercials de Llíria, que enguany va comptar amb la participació de 17 establiments de la localitat.

 

La distinció al millor aparador comercial per votació popular en Internet va ser per a Peuets. La distinció a la Modernitat i Innovació per a la Joieria Falomir, mentres que la distinció a la millor il·luminació va ser per a Bolseria Partidors. La distinció a l’elegància va ser, un any més, per a Flores Ferrer. La distinció a l’originalitat i imatge comercial per a Les Reixes, i la distinció a l’adaptació del producte habitual al propi comerç en la presentació de l’aparador per a De llana llana.

 

Este concurs, que forma part de la campanya de Nadal que promou la regidoria de Comerç i la Federació de Comerç de Llíria, pretén oferir una imatge més atractiva i dinàmica del sector comercial per a estimular les compres en el municipi.

 

Guanyadors del Concurs d'aparadors Comercials de Nadal a Llíria

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà