Els funcionaris municipals reben la part proporcional de la paga extra de 2012

Els empleats municipals reben la part proporcional de la paga extra

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha confirmat  que el Consistori edetà ha dut a terme el pagament als empleats públics de la part proporcional de la paga extraordinària de Nadal de 2012. Un fet que s’ha produït després que el Tribunal Constitucional es pronunciés en contra del Reial decret llei 20/2012, el qual anul·lava les pagues extraordinàries.

I.G.

El primer edil ha assenyalat que “l’Ajuntament de Llíria destina per a aquest pagament una quantia global de 98.000 euros”. Així i tot, ha hagut de ser la Justícia la que haja donat la raó als empleats públics. Un fet que ja havia estat denunciat pel portaveu de la Coalició Compromís per Llíria, Francisco Garcia, perquè la seua aplicació amb caràcter retroactiu era un fet “clarament inconstitucional”, com així ho va confirmar el Tribunal Constitucional.

Per la seua banda, Izquierdo ha afirmat que “la voluntat de l’equip de Govern és ajudar els treballadors municipals, per això, després de conèixer informes favorables a l’abonament de l’extra, s’ha treballat per poder fer efectiu aquest pagament”. I ha afegit que “els empleats públics recuperen a partir de hui la part de l’extra meritada que correspondria entre l’1 de juny i el 14 de juliol de 2012”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà