Es clausura l’Escola Taller Laurona VI de Llíria

Alumnes de l'Escola Taller amb els seus diplomes.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, va clausurar el passat 31 de desembre l’Escola Taller Laurona VI amb una entrega de diplomes al total de 35 alumnes que s’han format durant dos anys a aquest projecte. En l’acte, l’edil edetà estava acompanyat per el regidor de Formació i Ocupació, Manuel Eguídanos i del director del centre, Antonio Moriel.

Jesús Pérez

Amb la clausura del centre, es posa punt i final a un Pla que ha format joves en les disciplines de jardineria, construcció, manyeria, pintura i manteniment. El projecte facilitava l’inclusió laboral dels estudiants, que participaren en diverses fires organitzades per la localitat, com la Fira ‘A mos redó’, entre altres. El primer edil edetà va felicitar els alumnes que han finalitzat la seua formació, a la vegada que va declarar que “amb l’aprenentatge d’un ofici hi ha més possibilitats d’incorporar-se al mercat laboral i, d’esta manera, es contribueix a millorar la societat aportant el millor de cadascú”.

L’alcalde de la localitat, Manuel Izquierdo, va destacar “el paper que realitzava el centre per promoure el coneixement dels joves, amb activitats com la trobada d’escoles que va tindre lloc en Llíria”.

 

Fa uns mesos Llíria conegué la noticia que no serà un dels ajuntaments beneficiats pels nous Plans d’Ocupació de la Generalitat, i per tant la no coninuitat d’esta l’Escola Taller amb nous plans de formació.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà