Rafa Doñate presenta la seua primera mostra ‘Visiones del arte: papel, tinta y collage’

Cartell de la mostra de Rafa Doñate

L’artista lliriano Rafa Doñate inaugurarà aquest dilluns 20 de gener, a l’Espai Multiusos de la capital edetana, la seua primera exposició, titulada ‘Visiones del arte: papel, tinta y collage’. En la qual, el jove artista plàstic, mostra la seua visió personal de l’art a través de diferents obres que captivaran al públic assistent.

I.G.

Es tracta d’una mirada introspectiva i particular, on aquest anacoreta de la cultura artística empra com a fil conductor el materials i les tècniques utilitzades per a les diferents creacions produïdes per a aquesta mostra. Fet i fet, l’autor treballa de manera meticulosa el paper i la tinta com a mitjans d’expressió per manifestar el seu interés per la taca, les textures i la profunditat aplicades al dibuix.

La mostra s’inaugurarà la vesprada del dilluns 20 de gener i es podrà visitar a l’Espai Multiusos, d’aquesta població del Camp de Túria, fins al proper divendres 24 de gener. L’exposició està patrocinada per la Universitat Politècnica de València, la Facultat de Belles Arts de San Carles, el departament de Cultura i l’Ajuntament de Llíria i estarà comissariada per la reconeguda artista valenciana, i doctora en Belles Arts, Natividad Navalón.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà