Presenten a Fitur la ruta eqüestre i la nova aplicació de mòbil com a novetats turístiques per al 2014

Llíria a FITUR 2014

 

Tal com informava aquest mitjà el passat 23 de gener, a l’estand de la capital edetana s’han presentat les dues novetats que esta localitat ha mostrat a la XXXIV edició de Fitur (Feria Internacional de Turisme). Es tracta de ‘La Ruta Eqüestre dels 99 km’ i de ‘Llíria a l’abast de la teua mà’, una aplicació de mòbil que permet als turistes accedir a tota la informació del patrimoni del municipi a través dels seus aparells cel·lulars.

I.G.

D’aquesta manera, Este matí han tingut lloc dos presentacions a l’estand de la localitat lliriana dins del consorci València, Terra i Mar. La primera novetat presentada a l’actual edició de Fitur, ha estat una web de patrimoni històric optimitzada per a mòbil, ‘Llíria a l’abast de la teua mà’  que es podrà visitar a la pàgina web: www.patrimonio24.com. Aquesta nova aplicació busca acostar el visitant a la cultura, els monuments i els restaurants de la localitat simplement tocant una tecla dels seus mòbils.

Presentació Ruta Eqüestre a FITUR 2014

La segona presentació ha mostrat al nombrós públic que ha visitat l’estand de la capital edetana, una nova ruta a cavall, ‘La Ruta Eqüestre dels 99 km’, que conforma l’itinerari Benaguasil – Les Travesses – Llíria i que uneix l’IE-035, Parc Natural del Túria, i l’IE-005, Llíria – Muntanyes de la Concòrdia. Esta nova ruta verda permetrà als turistes viatjar a cavall des de la ciutat de València a la comarca del Camp de Túria, tot recorrent paisatges singulars d’alt valor ecològic.

Per tal de facilitar l’accessibilitat, seguretat i reconeixement de l’itinerari, el recorregut ha estat equipat amb la senyalització vertical i horitzontal homologada per la Reial Federació d’Hípica Espanyola i compta amb tot l’equipament i amb tots els servicis necessaris: centres eqüestres, veterinaris equins, botigues hípiques, allotjament rural, bars i restaurants.

A més a més, a l’estand llirià per tal de enlluir aquestes presentacions, els foguers del restaurant Tapes i Arròs han delectat els nombrosos visitants amb un Xou Cooking de la paella lliriana, una nova varietat d’arròs sec valencià basat en el tradicional arròs amb bledes de Llíria, que a fet les delícies de tots aquells que l’han pogut degustar.

Un públic que també a gaudit durant tota la jornada, a la Zona Business, de les noves ofertes turístiques oferides per l’agència Fil-Per-Randa Viatges, la qual ha comercialitzat els paquets turístics ‘Llíria Simfonia de Cultures’, ‘Edeta capital ibera del Mediterrani’ i ‘Camp de Túria a cavall’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà