Amb una exposició de trens elèctrics finalitzaran els actes del 125 aniversari del trenet València-Llíria

Ca la Vila acollirà una mostra de maquetes de trens

Els actes de celebració del 125 aniversari del trenet València-Llíria finalitzaran amb una mostra de maquetes de trens elèctrics. L’exposició es podrà visitar exclusivament durant el proper cap de setmana al Saló de Plens de Ca la Vila. Es tracta d’un recull de maquetes que es podrà veure el dissabte 1 de febrer de 11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores  a 20.00 hores, i el diumenge 2 de febrer de 10.00 hores a 13.30 hores.

I.G.

L’exposició, organitzada per la regidoria de Cultura de Llíria i l’Associació Amics del Ferrocarril de València (AVAF), és el colofó als actes de celebració del 125 aniversari de la línia que uneix València amb Llíria. Anteriorment, l’edifici consistorial va acollir una primera mostra composta per panells amb un resum de la història del ferrocarril, fotografies, principalment dels edificis de les estacions, i algunes instantànies procedents d’àlbums familiars.

Amb aquest motiu, des de la Regidoria de Cultura, Educació i Festes de l’Ajuntament de Llíria s’anima als veïns d’aquest municipi del Camp de Túria a acostar-se a visitar esta mostra que s’inclou als actes de celebració del 125 aniversari del trenet València-Llíria.  En aquest sentit, el regidor de l’àrea, Salvador Oliver, ha destacat que amb aquesta proposta es tracta “d’enriquir encara més este capítol de la història de Llíria”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà