Llíria entra en la campanya de la Diputació per promocionar el turisme social

Llíria ja està dins de dos de les rutes que la Diputació de València utilitza per promoure el ‘Turisme Social’. Ara el poble ha entrat a formar part de les rutes des de València i l’Horta i el balneari de Chulilla. Amb aquestes iniciatives es busca dinamitzar la creació de treball, la promoció del patrimoni de la localitat i fomentar el consum en comerç i hostaleria.


Jesús Pérez

Així, el nou programa ‘La Diputació per l’ocupació hostalera’, que busca millorar els serveis socials de les persones majors i dinamitzar el sector hostaler i turístic, corre amb la despesa del 50% dels viatges, el que farà que els visitants paguen 86 euros per 5 dies i 4 nits per visitar diferents localitats, en les que ja està Llíria.

Per a poder accedir als viatges d’aquest programa cal ser major de 65 anys, ser jubilat major de 60, viudos majors de 55 anys o pensionistes i prejubilats que hagen complit els 60 anys. Tots ells podran anar acompanyats dels seus cònjuges, encara que estos no reunisquen els anteriors requisits. Es pot viatjar tot l’any, excepte juliol i agost, en el cas de la ruta València i l’Horta, i agost, en el cas del balneari de Chulilla.

Segons ha explicat l’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, es proporcionarà una guia als visitants de la localitat per “fomentar l’ocupació a la nostra localitat alhora que promocionem el nostre patrimoni i el consum als comerços, bars i restaurants”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà