Protecció Civil impartirà un curs a les escoles del poble sobre la utilització de petards durant les Falles

Protecció Civil revisa boques hidrants.

El cos de Protecció Civil de Llíria donarà un curs als centres escolars de la localitat entre els dies 24 i 27 de febrer, amb el fi d’informar els alumnes de les diferents escoles sobre normes i recomanacions que s’han de seguir a l’hora d’utilitzar els materials pirotècnics durant el període de Falles.

Jesús Pérez

Així, Protecció Civil, juntament amb la Policia Local del poble, ha llençat una guia en la que s’explica tant el reglament com les normes a seguir durant la festa. Al fulletó, es detalla el tipus de petards al que es tenen accés baix supervisió paterna (categoria 1 per majors de 12 anys, categoria 2 per majors de 16 i categoria 3 per ja majors de 18 anys).
 
A més, les autoritats recorden als pares que els pares han de signar l’autorització pertinent que podran descarregar-se i presentar-la després a l’Ajuntament perquè menors de 8 anys puguen usar petards de tipus 1 i els menors de 10 de tipus 2.

També demanen als progenitors que es compren els petards a les tendes autoritzades i que supervisen que els xiquets fan un ús correcte dels artefactes.

La brigada també ha efectuat la revisió de les boques hidrants pròximes a les falles de la població, per comprovar el seu correcte funcionament; als casos defectuosos, s’ha procedit a notificar a la brigada d’Obres per la seua reparació abans del període festiu.      

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà