El consistori inicia els tràmits per abordar la rehabilitació del vessant del Tossal de Sant Miquel

Imatge de ca la Vila

L’Ajuntament de Llíria ha començat els tràmits per la contractació d’un projecte per la  reparació del vessant del Tossal de Sant Miquel, afectat per l’erosió i el despreniment de pedres de la seua estructura.

Jesús Pérez

La solució que es dóna des del consistori, passarà per diferents actuacions: col·locar d’una malla de contenció per les pedres de gran mida, tirar formigó sobre la superfície despresa i construir un mur que impedisca la caiguda de les pedres xicotetes.

Per això, des del consistori, s’ha assignat els tècnics competents la redacció del pressupost, per conèixer el cost del projecte. La proposta inclou la realització d’un estudi geològic del terreny. Des de l’Ajuntament també  es va preguntar la conselleria de Cultura per saber què fer al vessant.

Arran de la consulta, la Conselleria i el Servei Consistorial d’Arqueologia van decidir que optar per la malla de contenció i la projecció del formigó eren les mesures oportunes per la rehabilitació d’un jaciment que és un bé del poble però no és considerat Bé d’Interès Cultural (BIC).

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament edetà, Remedios Mazzolari, ha informat els veïns del Barri Dalt de l’Estació de les mesures preses pel consistori per solucionar aquesta problemàtica.

   

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà