Laura Chorro, directora general de Família i Dona, visita el centre Infodona de Llíria

Laura Chorro visita Infodona Llíria.

La directora general de Família i Dona, Laura Chorro, va visitar ahir el centre Infodona de Llíria, ubicat al centre multi usos de la població. A la seua visita, Chorro va estar acompanyada pel batlle de la població, Manuel Izquierdo; la regidora de Benestar Social, Família i Dona, Susi Esteve; i del regidor de Turisme i Ocupació, Roberto Eguídanos.

Jesús Pérez

El centres Infodona assessoren dones en temes d’ocupació, formació, creació d’empreses, associacionisme i recursos, entre altres temes per fomentar la igualtat d’oportunitats de les dones davant els homes en totes aquestes matèries.

En aquest sentit, el centre de Llíria, que depèn de la Conselleria de Benestar Social, compta amb la figura d’un agent que a més d’assessorar sobre aquestos temes, fomenta l’associacionisme entre les dones del Camp de Túria i dels Serrans. El centre ha atès 905 visites en un any. Els temes més consultats són ajudes, empreses, ocupació i cultura.

L’alcalde, Manuel Izquierdo, va destacar “la important tasca que realitza l’oficina d’Infodona amb les dones de la nostra localitat, a les quals orienta per obtindre un futur millor”.  El primer edil també va afegir que “la bona sintonia que mantenim la Conselleria i l’Ajuntament redunda en un millor servici per a les usuàries”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà