Coalició Compromís denuncia la paralització del servei d’arreplegada de ‘fem verd’ i reclama més personal per donar un bon servei

El Camp de Túria

Des de la Coalició Compromís de Llíria es denuncia que el servei de recollida de ‘fem verd’ (restes de poda) “no s’està oferint a les urbanitzacions” a les darreres setmanes i es reclama la contractació del personal necessari per evitar “situacions com la que ara es viu, amb muntons d’aquest tipus de fem davant dels habitatges”. El consistori, per la seua banda, no ha fet declaracions al respecte.

José García

El portaveu de la Coalició Compromís a Llíria, Paco Garcia, alerta de la “completa parada” en la prestació del Server de recollida de restes de poda a les urbanitzacions edetanes. “Ja en 2013 vàrem alertar, a la nostra formació política, de l’insuficient personal que prestava eixe Server; ara la situació s’ha agreujat, i aquest tipus de recollida selectiva s’ha deixat de prestar per complet”.

Segons Garcia, “hi ha improvisació i falta de previsió en la prestació d’aquest Server: no hi ha proa personal, la gent no sap quan es replega el fem d’aquest tipus, hi ha substitucions i baixes que no es cobreixen amb eficiència… tot açò repercuteix en servei i incentiva l’aparició d’abocadors incontrolats”.

El portaveu de la Coalició Compromís anuncia que la seua formació política reclamarà en el pròxim Ple “la restitució del servei, que aquest es preste de manera regular i que es contracten les persones i xofers necessaris per a complir amb l’organigrama de recollida que hi ha aprovat per part del consistori; a més, reclamen que en cas d’imprevistos o paralització del mateix, es comunique als veïns perquè el fem no s’acumule en els carrers de la localitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà