La Campanya ‘Cap a la República del País Valencià’ celebra un acte al Casal Jaume I de Llíria

Campanya 'Cap a la República del País Valencià' d'ERPV

 

La campanya ‘Cap a la República del País Valencià’ que recorre tot la Comunitat Valenciana farà escala a la comarca de Camp de Túria. Esquerra Republicana del País Valencià ha convocat un acte a Llíria que se celebrarà al Casal Jaume I a les 19.30 hores.

 

P.G.

 

Esquerra Republicana del País Valencià inicia una campanya que sota el lema ‘Cap a la República del País Valencià’ pretén recórrer tot el territori valencià per a analitzar els principals problemes que afecten els valencians.

El Casal Jaume I de Llíria, situat a l’avinguda del Furs, albergarà l’acte programat per la formació política a la comarca de Camp de Túria. La cita serà divendres que ve 17 d’octubre a les 19.30 hores.

Al llarg de l’acte, obert a la participació, representants de la formació política abordaran els temes que consideren que afecten els valencians en aquest moment. Entre ells, els relatius al finançament, a l’estat del benestar i al dret a decidir sobre el nostre futur.

Esquerra Republicana del País Valencià considera que cal el canvi a la República per a, entre altres coses, “acabar amb la sagnia de diners que van a Madrid i no tornen”, “per a construir l’estat social i del benestar que mereixem” i perquè “tenim dret a decidir el nostre futur com a poble”.

La formació convida tots els veïns de la comarca que “si consideren que aquests problemes els afecten i cal resoldre’ls, vinguen i expressen la seua opinió”.

 

Cap a la República del País Valencià

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà