L’ajuda del Pla d’Inversions Sostenible de la Diputació es destinarà als camins rurals

El presidente de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, inaugurarà la fira de les festes de San Miguel de Llíria

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut a l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, amb qui ha estudiat una estratègia conjunta per a posar en valor el patrimoni cultural i paisatgístic del municipi. Rodríguez inaugurarà la fira de les festes de San Miguel de Llíria.

L’alcalde de Llíria, Manuel Civera, ha felicitat al nou president de la Diputació de Vlaència i “l’he convidat a que vinga a inaugurar la fira de les festes de San Miguel de Llíria perquè estaríem molt orgullosos que vinguera, i el president ha confirmat que assitirà”.

Jorge Rodríguez i el primer edil socialista de Llíria han estudiat els reptes immediats per a la capital del Camp de Turia. “Hem de dinamitzar els nostres pobles, oferir ocupació i que hi haja major activitat econòmica”, ha manifestat Civera.

Respecte al Pla d’Inversions Sostenibles que ha engegat l’equip de Govern de la nova Diputació, Civera ha dit que és un encert i que, per açò, “els ajuntaments hem de complir els objectius que s’ha marcat la Diputació”.

L’alcalde ha anunciat que “Llíria destinarà aquesta ajuda a camins rurals perquè el món del camp necessita inversions en infraestructures agràries”. “Tenim molt terme municipal i és una activitat econòmica principal”, ha explicat afegint que “a més, incidirem en un projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques, especialment a edificis emblemàtics, com l’Església de la Sang, que és del segle XIII, i necessita major accessibilitat”.

A Llíria hi ha un important potencial que sorgeix del seu patrimoni històric, tradició musical i els seus recursos paisatgístics, per la qual cosa Rodríguez i Civera han estudiat la possibilitat d’engegar una estratègia conjunta i així, conforme ha comentat, “posar-ho en valor i contribuir a pujar l’estat d’ànim i millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.

1 Comment
  1. Malgastando el dinero de todos en cosas secundarias, mientras en urbanizaciones que están pagando IBI como urbano no tienen ni alumbrado público, con la inseguridad ciudadana q conlleva esa situación, estamos gobernados por un Alcalde prepotente, soberbio e incapaz, al que le viene grande el cargo. Del PSOE tenia que ser…sólo gobiernan cara a la galería.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà