El comerç ix al carrer en la ‘Nit Oberta’

Els establiments participants mostraran enguany la seua oferta a la plaça Major de Llíria

La ‘Nit Oberta’ canvia enguany d’ubicació i es trasllada a la plaça Major per a reunir al carrer una mostra del comerç local. Els comerciants d’esta zona tindran oberts els seus locals fins a les dotze de la nit i els comerços situats fora del centre històric exposaran els seus productes i servicis en les parades instal•lades a la plaça.

La nit de divendres, 8 de juliol, és la cita en el calendari d’esta campanya especial que organitzen l’Ajuntament i la Federació del Comerç de Llíria.

Els clients podran anar de compres i disfrutar dels descomptes i promocions que trobaran en els establiments participants. A més, els comerços situats fora del centre històric exposaran els seus productes i servicis en les parades instal•lades a la plaça Major. A això s’unirà l’oferta dels comerciants d’esta zona que tindran oberts els seus locals fins a les dotze de la nit.

L’espai de les parades del carrer estarà acompanyat també per grups que oferiran música en directe i per tallers infantils per als més menuts, entre altres activitats d’oci.  

L’edil de Comerç, Ferran Pina, ha manifestat que ‘la Nit Oberta’, junt amb la fira ‘A mos redó’ “constituïxen dos dels millors aparadors de l’oferta comercial de Llíria, en les que traiem el producte al carrer per a acostar-lo als clients”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà