Els grups polítics s’han compromés a explorar fórmules de ajuda cap al poble italià d’Amatrice

Llíria guarda un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrémol d’Itàlia

La corporació local, treballadors municipals i veïns de Llíria han guardat un minut de silenci este migdia davant de l’ajuntament edetà en senyal de dol i com a mostra de solidaritat de la ciutat de Llíria cap al poble italià i els familiars i acostats de les 260 víctimes del sisme, entre els que es troba la ciutadana espanyola Ana Huete, que es va produir dimecres passat en el centre d’Itàlia.  

A l’acte han assistit l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, membres de la corporació municipal, representants dels diferents grups polítics, treballadors de l’ajuntament i veïns de la localitat.
   
El consistori i tots els grups polítics volen transmetre amb este gest els seus condols i suport als afectats pel terratrémol i les seues posteriors rèpliques, que han deixat més de 260 difunts, entre els que es troba la ciutadana espanyola Ana Huete, i centenars de ferits i desapareguts.

Els portaveus dels distints grups polítics municipals s’han compromés a explorar en els pròxims dies possibles fórmules de col•laboració i ajuda cap al poble italià d’Amatrice i voltants en un moment tan delicat que es prolongarà en la fase de reconstrucció de les zones afectades.

El sisme que va afectar en la matinada de dimecres al centre d’Itàlia va assolir una magnitud de 6,2 graus en l’escala de Richter. Les zones més afectades per esta tragèdia han sigut Norcia, Amatrice, Accumoli, Arquata del Tronto i Pescara del Tronto.

    

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà