La ‘Necròpoli romana d’Edeta’, de Ramón Giner, inaugura el DesenJazz

El quintet de vent i percussió Strombor Brass Band i l’actor valencià Àngel Fígols van actuar al Mausoleu Romà de Llíria

Ja està en marxa la segona edició del DesenJazz, el Festival Internacional de Patrimoni, Gastronomia i Música de Llíria. La primera de les jornades es va dur a terme al Mausoleu Romà i demà al Conservatori Frederic Torres presentarà la seua novel·la ‘Alex North, el viatger impenitent’ i als Banys Àrabs actuarà el sextet electroacústic ‘Alchemy’.

La ‘Necròpoli romana d’Edeta’, obra del compositor valencià, i professor del Conservatori de Música de Llíria, Ramón Giner, va ser interpretada per part del quintet de vent i percussió Strombor Brass Band, de l’esmentat Conservatori.

L’actor Àngel Fígols, amb la seua interpretació, va ser l’encarregat de traslladar als allí presents fins a l’Edeta de fa dos mil anys, acostant-los a la important figura de Marcus Nigrino.

La fusió de la música, la interpretació i l’espectacularitat del propi escenari, va tornar a posar en valor la història, la tradició i la cultura de Llíria. Per a l’Ajuntament de la ciutat, com va explicar l’alcalde, Manolo Civera, “suposa una il·lusió” poder compartir una oferta cultural d’este nivell i “invitem que tot el món puga disfrutar-la”.

El DesenJazz seguix amb la seua programació demà divendres. A partir de les 18.00 hores, al Conservatori de Música, Frederic Torres presentarà la seua novel·la ‘Alex North, el viatger impenitent’ i a les 20.00 hores, als Banys Àrabs, es celebrarà el concert del sextet electroacústic ‘Alchemy’.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en