La representació amb música en directe del ‘Emmanuel’ ompli el Teatre de la Llar del Jubilat

En les tres actuacions es van recaptar 2.000 euros per a l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana

Han passat 100 anys des de que es va estrenar en el municipi de Llíria, però el drama sacrolíric ‘Emmanuel’ continua arrancant aplaudiments i emocionant als espectadors. L’obra de Vicente Nicolau, que compta amb la partitura musical del compositor edetà Miguel Asensi, va ser representada per més de 60 persones de l’Associació ‘El Teatret de Sant Francesc’ per a commemorar el seu centenari.

Les tres representacions es van celebrar el 25 i 26 de desembre en el Teatre de la Llar del Jubilat de Llíria i els espectadors van poder disfrutar d’esta representació del naixement de Jesús.

A més, gràcies al treball dels músics locals Miguel Cerezo i José Alamá, que han recuperat i revisat la composició del mestre Asensi, el ‘Emmanuel’ va comptar amb música en directe. Quasi 20 músics locals dirigits per Javier Enguídanos van ser els encarregats d’interpretar les composicions d’esta tradicional obra.

El laboriós treball en la recuperació de les partitures del compositor Miguel Asensi no sols ha tornat a donar-li vida a ‘Emmanuel’, sinó que ha permés que es recuperara a un dels músics edetans més oblidats per a rendir-li homenatge a la seua trajectòria i al seu talent.

En les seues tres actuacions es van recaptar més de 2.000 euros que es destinaran a l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana (ASPANION).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà