El centenari del descobriment dels ‘Dotze Treballs d’Hèrcules’ ja té logotip

El treball guanyador de Marta Villazón servirà d’imatge i fil conductor per a tots els esdeveniments de la commemoració a Llíria

El logotip dissenyat per l’edetana Marta Villazón, presentat davall el pseudònim d’Héctor Vall, titulat ‘Primer treball’, ha sigut el guanyador del concurs convocat per l’Ajuntament de Llíria per a triar el logotip del centenari del descobriment del mosaic romà ‘Els Dotze Treballs d’Hércules’.

La iniciativa que ha comptat amb 22 treballs presentats, forma ja part de la commemoració del centenari del descobriment dels ‘Dotze Treballs d’Hèrcules’, un mosaic romà trobat a Ca Porcar fa ara 100 anys i que s’exposa en el Museu Arqueològic Nacional de Madrid.

El logotip seleccionat, després de la deliberació del jurat, és una interpretació adaptada i modernitzada d’una de les escenes que poden admirar-se en el mosaic: ‘El lleó de Nemea’.

Segons compta la història mitològica, Hèrcules va matar el lleó i va utilitzar la pell i el cap com a cuirassa, fet pel qual este heroi grec apareix en innumerables representacions històriques amb esta indumentària.

La guanyadora rebrà un premi de 600 euros pel seu ‘Primer Treball’, un logotip que servirà com a fil conductor de totes les activitats, accions comunicatives i esdeveniments que se celebraran per a la commemoració del Centenari del descobriment dels Dotze Treballs d’Hèrcules, una peça brillant del patrimoni cultural de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà