La xarxa de biblioteques convoca el concurs de booktrailers

Els treballs dels alumnes de Secundaria i Batxillerat poden presentar-se des de l’1 d’abril fins al 19 de maig

Com cada any arriba el Concurs Local de Booktrailers, organitzat per la Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria, per a premiar els millors resums audiovisuals de llibres. Els vídeos, d’una duració inferior a dos minuts, hauran de fer una sinopsi atractiva i original sobre l’obra literària per aconseguir que l’espectador tinga ganes de llegir-la.

L’objectiu d’este projecte, que s’emmarca dins del programa ‘Biblioteca i escola’, és crear i mantindre entre la joventut l’hàbit de llegir i la percepció de la lectura com una cosa lúdica, i ho fa a través del mitjà en què els jóvens se senten més còmodes i identificats, les noves tecnologies.

Fins al moment han participat en este certamen alumnes dels instituts Laurona i Camp de Túria, Centre Integrat Unió Musical i Santa Ana.

Els treballs per a esta quarta edició del concurs es podran presentar des de l’1 d’abril i fins al 10 de maig i l’entrega de premis es realitzarà en el mes de setembre, dins de les festes de Sant Miquel.

Les bases estan disponibles en les pàgines web de l’Ajuntament i de la Xarxa de Biblioteques de Llíria i en la biblioteca l’Almodí.

El concurs local de booktrailers ha sigut presentat com a exemple de ‘Bones Pràctiques Bibliotecàries’ en dos jornades de biblioteques de segle XXI, organitzades per la Conselleria de Cultura i el Col•legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

A més, va ser seleccionat pel Ministeri d’Educació com a Bona Pràctica per al VII Congrés Nacional de Biblioteques Públiques celebrat el 2014 a Badajoz.

El projecte ha sigut triat per a presentar-lo com a pràctica destacada orientada a uns usuaris jóvens amb el Diploma d’Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a xiquets i jóvens que impartix la Universitat de València.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en