La nova escola taller rehabilitarà l’edifici de ‘Villa Ángeles’

villaangelesEls alumnes-treballadors de Llíria es formaran durant un any en construcció i jardineria

Un total de vint jóvens, d’entre 16 a 30 anys,  han iniciat hui l’escola taller del projecte de la Conselleria d’Economia Sostenible ‘T’avalem Llíria’ que es centrarà en la rehabilitació i condicionament de l’edifici municipal de ‘Villa Ángeles’ i el seu entorn que acull els servicis d’ atenció a persones amb malalties mentals i el centre de dia de menors.

Els alumnes-treballadors es formaran durant un any en les especialitats de construcció i jardineria amb un contracte remunerat durant el període de pràctiques.

En cada una de les dos modalitats formatives d’esta nova escola taller, participaran un total de deu alumnes. El centre compta igualment amb un director, un monitor per a cada un dels tallers, un professor de suport i un auxiliar administratiu.

El diputat autonòmic de Compromís, Paco García, ha valorat que el Govern de la Generalitat “ha apostat fortament aquesta legislatura per la formació i la creació d’ocupació, així com a recuperar el talent que durant els primers anys de la crisi van haver d’emigrar a altres països a cercar una eixida laboral”.

La nova escola taller substitueix a les ja tradicionals escoles taller Laurona que durant les dues últimes dècades ha tingut la localitat que comptarà amb una subvenció de la Conselleria de Economia sostenible de 389.059 euros per a dur a terme el projecte, el qual se centrarà en la rehabilitació de ‘Vila Ángeles’, on es pretén situar un una vegada rehabilitat un Punt de Trobada Familiar de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Per a Garcia, el compromís del Govern del Botànic és “la generació d’ocupació i la capacitació dels nostres joves. En aquest marc naix T’Avalem, un programa en el qual els joves inscrits en el SERVEF i Garantia Juvenil podran no solament accedir a un salari durant un any, sinó adquirir unes competències professionals certificades que els permeta posteriorment tenir més possibilitats de trobar una altra ocupació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà