Se celebra el ‘Dia del Llibre’ amb multitud d’activitats

La Regidoria de Cultura ha organitzat, al llarg del mes d’abril, diverses activitats per commemorar el Dia Internacional del Llibre 2012. Representacions teatrals, tallers d’activitats i contacontes n’han sigut algunes d’eixes activitats.

José García

El passat dia 2 d’abril va arrancar la celebració amb el Dia del Llibre Infantil durant el qual, els xiquets que encara no eren socis de la Biblioteca es varen inscriure, obtenint el carnet gratis. El 10 d’abril va haver una representació de teatre infantil i l’endemà es va organitzar un taller d’activitats de dibuix per als xiquets.

Durant el cap de setmana del 20 i 21 d’abril, més de 50 xiquets de Nàquera varen poder gaudir d’una experiència diferent: passar les nits a la Biblioteca, participant en moltes activitats didàctiques.

El 23 d’abril es va celebrar el Dia del Llibre amb l’actuació d’un contacontes i més inscripcions gratuïtes a la Biblioteca. El regidor de Cultura a l’Ajuntament naquerà, Víctor Manuel Navarro, ha agraït “la col·laboració dels ciutadans, que han donat més de 780 llibres a la Biblioteca Municipal”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà