La tercera edició de la ‘Fira del Llibre’, tot un èxit

El Camp de Túria
La Plaça de l’Ajuntament de Nàquera va acollir, durant els dies 2 i 3 de juny, la tercera edició de la  Fira del Llibre, una iniciativa organitzada per la Regidoria de Cultura en què han col·laborat deu empreses locals culturals.

José García

Esta edició  va ser inaugurada per l’alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, i pel regidor d’Educació, Cultura i Joventut, Víctor Navarro, i va comptar amb la presència de les tinents d’alcalde Elisa Martínez i Dolores Pérez, a més de l’edil Milagros Benlloch.

La Biblioteca Pública Municipal ha comptat amb una caseta, on els visitants varen poder obtindre el carnet de forma gratuïta i accedir al servei de préstec. Segons el regidor de Cultura, “la Fira ha sigut un èxit, ja que la biblioteca ha augmentat entre el dissabte i el diumenge en més de 50 nous usuaris”.

Al llarg del cap de setmana s’han celebrat activitats d’animació per als més menuts, amb punts de lectura, contacontes, titelles o tallers de màscares i dibuix. L’objectiu de la fira era, segons Víctor Navarro, “acostar la cultura a tots els veïns i fomentar la lectura”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà