Nàquera estrena una nova ‘Font del Poble’, regal dels empresaris locals al municipi

El Camp de Túria
La localitat de Nàquera exhibix, des de la passada setmana, una nova font instal·lada en la rotonda d’entrada de la población, que ha sigut construïda i regalada per un grup d’empresaris locals, amb motiu de les Festes Patronals.

José García

Han sigut quatre les empreses que han treballat els últims mesos en la rehabilitació de la rotonda d’entrada a la vila de Nàquera, per dotar al municipi d’una Font  que ha sigut batejada com la ‘Font del Poble’ i que segons l’alcalde, Damián Ibáñez, “representa l’entrada digna que Nàquera i s’entén perfectament amb la Serra Calderona de fons”.

La Font és de 7 metres de llarg per 4 d’ample, està feta de formigó armat a una sola peça i té un valor estimat superior a 200.000 euros, encara que no ha costat als ciutadans “més que les comeses de llum i aigua”, segons ha apuntat Ibáñez.

L’objectiu d’esta iniciativa, segons el primer edil, ha sigut “activar i fomentar la participació ciutadana”, fet que ha tingut una resposta molt positiva: “esta nova acció seguix la línia d’implicació que va fer possible el jardí que fa uns mesos va crear amb molta il•lusió un grup de veïns i demostra que encara hi ha persones que treballen de forma altruista pel seu poble”.

Ibáñez ha conclòs felicitant els xicotets empresaris naquerans “per haver fet una veritable obra d’enginyeria i els agraïm l’esforç econòmic que han realitzat, ja que l’equip de govern de Nàquera és conscient de la difícil situació económica en que ens trobem”.

 

9 Comments
  1. damian no fages cas de tot lo que diuen estos que son uns envechosos, tu tira avant i a demostrar lo que vals que es molt

  2. Es lamentable que se este criticando , y lo que menos importancia se le da es el esfuerzo que ha echo una pequeña empresa trabajando durante meses , con ilusión y sacrificándose de muchas cosas que egoístas y envidiosos que sois, gracias a hormenaq.

  3. q fuerte me parece todo esto. q pasa a hora con don ibanez??? antes era wuno weno y ahora malo malo??? un poco d seriedad x favor

  4. te ah faltado decir q unos metros antes de la fuente de damian esta la otra feisima q hizo salvador perez en ¿1993? ¿q le pasa a aquel punto q los tres han qerido dejar su huella o qiza sea imitacion unos de otros?

  5. Damian Ibañez, ahora ya estas empatado con tu querido amigito Ricardo Arnal. Tu tienes tu fuente a veinte metros de donde el puso su pasarela. La pena es que no te puedas bañar en la fuente.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà